Ana içeriğe atla

Yağlı Ciltler İçin Muhteşem 2li

Sizler için ürün seçerken çok titiz davrandığımızı biliyorsunuz. Kil maskesi ihtiyacımız için bir öok markadan gelen kil maskelerini farklı kişiler ve cilt tipleriyle deneyerek en beğendiğimiz ürünü sizin için getirerek satışa sunuyoruz. Neden Seohwabi Volkanik Kil İçeren ürünleri tercih ettiğimizi kısaca açıklayalım;

Ana Madde: 10'dan fazla olan kil çeşidi arasından Volkanik kili seçme sebebimiz; doğal olması,gözenekler ve sivilceli ciltler için uygun olmasıydı.
Koku: Ürünün kokusu gerçekten hoi ve doğal. Kimyasal maddeler içermediği için bitkisel bir kokuya sahip. Rahatsız etmiyor.
Kıvam: Denediğimiz bazı ürünler ya çok sıvı yada çok katıydı. Hatta bazıları ambalaj içerisindeyken kurumuştu. Seohwabi tam istediğimiz yogunluktaydı.
Etki: Her cilt türünde denedik. Genellikle yağlı,gözenekli yada sivilceye yatkın cilt tipleri daha çok beğendi. Cildimizi gerçekten sivilceye neden olan yağdan arındırıp gıcır gıcır hissettirdi.


Gözenekleri önce temizlemek sonra da sıkılaştırmak için bu muhteşem 2 ürünü birlikte kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz!


Seohwabi Jeju Dameun Volcanic Ash Pore Cleansing Foam(120ml)

Volkanik Kil İçeren Gözenek Bakımı Sağlayan Yüz Temizleyici


İçeriğindeki volkanik killerle gözeneklerinde biriken kir ve makyaj kalıntılarını, ciltte fazla salgılanan sebumu derinlemesine temizleyen köpük formdaki yüz temizleyicidir. Sivilceye ve aşırı yağlanmaya neden olan fazla yağı kusursuz bir şekilde temizler.

Cildi derinlemesine temizler ve ciltteki fazla yağı yok ederek cildin doğal yağ - nem dengesini korumaya yardımcı olur. Gözeneklerde biriken kirleri derinlemesine temizlediği için düzenli kullanımda cildi pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.
Hatta temizledikten sonra yağlı ciltlerin seveceği 'gıcır gıcır' olma dediğimiz durumu hissedebilirsiniz :)


Seohwabi Jeju Dameun Volcanic Ash Pore Mask Pack (120gr)

Volkanik Kil İçeren Gözenek Bakımı Sağlayan Kil Maskesi

İçeriğindeki volkanik killerle gözeneklerinde biriken kir ve makyaj kalıntılarını, ciltte fazla salgılanan sebumu yok ederek doğal nem-yağ dengesine kavuşturan kil maskesidir.

Cildinizi zararlı dış etkenlerden korur ve cildin tahriş olmasını önlemeye yardımcı olur. Cildi nemlendirerek uzun süre nemli kalmasını sağlar. Cildinizi temizledikten sonra kullanmanız önerilir.

Kil Maskesiyle İlgili Yazımızı Okumak İçin Tıklayınız!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cica Centella Kremler Hangileridir? Cica Centella Asiatica Ne İşe Yarar?

 Sıkça aldığımız sorulardan biride cica centella hammaddesi içeren ürünlerimizin hangileri olduğudur. Bu yüzden sizi ufak bir yazı ile bilgilendirelim istedik. Peki nedir bu Cica Centella? Öncelikle Centella asiatica, çiçekli bitki ailesi Apiaceae'de otsu, çok yıllık bir bitkidir. Asya'daki sulak alanlara özgüdür. Mutfakta sebze ve şifalı bitki olarak kullanılır. Kısa bir süre öncede iyileştirici ve şifalı etkisini bildikleri için ilaç ve kozmetik ham madelerinde önemli bir rol almaya başlamıştır. Cica Centella aynı zamanda Gotu Kola veya Tiger Grass olarakta adlandırılabilir. Cica kelimesi latince olarak yara anlamına da gelmektedir. Centella Asiatica bitkisinin içeriğindeki en etkin maddeler; madecossoside, asiaticoside, asiatic acid ve madecassic acid'tir. Bu maddelerin temel amacı yatıştırma ve iyileştirmedir. Yara ve yanık izi tedavilerinde yıllardır kullanılmaktadır. Ayrıca antiageing, cilt bariyeri güçlendirme ve nemlendirme özellikleri vardır. Antioksidan bir bitkid

CİLT TİPİ TESTİ

Merhaba Aşağıdaki sorulara verdiğiniz cevaplara uygun olan ok'ları takip ederek cilt tipinizin hangi gruba ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki linklerden cilt tipinize uygun bakım rutini ve  Limonian’ın tavsiye ettiği ürünlere ulaşabilirsiniz.  

Nasıl İnce Lastik Toka( Saç Tokası) Satmaya Karar Verdik :)

Kore’den gelen tüm kozmetik ürünlerini şirket çalışanları olarak bizzat kendimiz deneyimleyip, sadece memnun olduğumuz ürünleri getirdiğimizi biliyorsunuzdur. Bir gün şirket sahibimiz elinde lastik tokalarla gelip bizden denememizi ve normalde kullandığımız lastik tokalardan farkını söylememizi istedi. Cilt bakımları ürünleri denemeye alıştığımız için şaşırsakta hemen denemeyi kabul ettik. Sonuçta hangi kadının tokaya ihtiyacı yok ki ama değil mi? :) Kullandığımızda deneyimlediğimiz şeyler ise gerçekten sıradan gördüğümüz lastik tokalardan çok çok farklıydı. Diğer yerlerden satın alıp kullandığımız lastikler saçımızdayken aniden parçalanıp kendi kendine kopuyordu. Hiçbir zorlama ya da germe olmadan…Özel bir yerde yanınızda yedek toka olmadan saçınız bozulduğunda nasıl zorluk çektiğimizi sizde bilirsiniz. Denediğimiz tokaların dayanıklılığını test ettiğimizde gerçekten memnun kaldık. Etkilendiğimiz en önemli kısımlardan biride tokayı çıkarırken saçlarımızın elimize gelmemesiyd