Ana içeriğe atla

Seyahatlerde Yanınızdan Ayırmak İstemeyeceğiniz Ürünler

Mini ürünler, hepsi bir arada ürünler seyahatlerde kurtarıcınız olabilir. Kolay taşınabilir olması ve bir ürünü bir çok amaçla kullanmak bavulunuzda yer kazandırmanın yanıo sıra pratiklikte sağlar.


 O zaman Limonan'ın seyahatlerde vazgeçilmeziniz olacak ürünlerini birlikte inceleyelim.



Hem yaz aylarında hemde kış aylarındaki seyahatleriniz oldukça kullanışlı olan jelleri istersiniz saçınıza, isterseniz vücudunuza isterseniz güneş sonrası yanıklarınıza dahi kullabilirsiniz.



Vücudunuzdaki ölü derilerden cildinizi tahriş etmeden kurtulabilirsiniz. Seyahatteyken cildimizin tahriş olmasını istemezsiniz. 



50 mllik büyük boyunu yanınızda taşımak yerine 12mllik çantada bile kolayca taşınabilen Chamos Snail Repair Anti-Wrinkle Cream Travel Size'ı tercih edebilirsiniz. 



Hem yüz temizleyici, hemde maske olarak kullanabileceğiniz bu ürün toz bir ürün olması sayesinde hem kolay taşınabilir hemde bavul içine akma korkusu yaşatmaz.



Yüz temizleme jeliniz olmadan bile cildinizi derinlemesine temizleyen, taşıması kolay konjac sünger her zaman yanınızda olmalı.



İster aydınlatıcı ve nemlendirici gözaltı maskesini isterseniz kırışıklık karşıtı ve nemlendirici olanı tercih edebilirsiniz. Çift olarak paketlenen özel tasarımı sayesinde çantaya at-çık konseptinde olan Luke Gözaltı Maskeleri vazgeçilmeziniz olabilir.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cica Centella Kremler Hangileridir? Cica Centella Asiatica Ne İşe Yarar?

 Sıkça aldığımız sorulardan biride cica centella hammaddesi içeren ürünlerimizin hangileri olduğudur. Bu yüzden sizi ufak bir yazı ile bilgilendirelim istedik. Peki nedir bu Cica Centella? Öncelikle Centella asiatica, çiçekli bitki ailesi Apiaceae'de otsu, çok yıllık bir bitkidir. Asya'daki sulak alanlara özgüdür. Mutfakta sebze ve şifalı bitki olarak kullanılır. Kısa bir süre öncede iyileştirici ve şifalı etkisini bildikleri için ilaç ve kozmetik ham madelerinde önemli bir rol almaya başlamıştır. Cica Centella aynı zamanda Gotu Kola veya Tiger Grass olarakta adlandırılabilir. Cica kelimesi latince olarak yara anlamına da gelmektedir. Centella Asiatica bitkisinin içeriğindeki en etkin maddeler; madecossoside, asiaticoside, asiatic acid ve madecassic acid'tir. Bu maddelerin temel amacı yatıştırma ve iyileştirmedir. Yara ve yanık izi tedavilerinde yıllardır kullanılmaktadır. Ayrıca antiageing, cilt bariyeri güçlendirme ve nemlendirme özellikleri vardır. Antioksidan bir bitkid

CİLT TİPİ TESTİ

Merhaba Aşağıdaki sorulara verdiğiniz cevaplara uygun olan ok'ları takip ederek cilt tipinizin hangi gruba ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki linklerden cilt tipinize uygun bakım rutini ve  Limonian’ın tavsiye ettiği ürünlere ulaşabilirsiniz.  

Nasıl İnce Lastik Toka( Saç Tokası) Satmaya Karar Verdik :)

Kore’den gelen tüm kozmetik ürünlerini şirket çalışanları olarak bizzat kendimiz deneyimleyip, sadece memnun olduğumuz ürünleri getirdiğimizi biliyorsunuzdur. Bir gün şirket sahibimiz elinde lastik tokalarla gelip bizden denememizi ve normalde kullandığımız lastik tokalardan farkını söylememizi istedi. Cilt bakımları ürünleri denemeye alıştığımız için şaşırsakta hemen denemeyi kabul ettik. Sonuçta hangi kadının tokaya ihtiyacı yok ki ama değil mi? :) Kullandığımızda deneyimlediğimiz şeyler ise gerçekten sıradan gördüğümüz lastik tokalardan çok çok farklıydı. Diğer yerlerden satın alıp kullandığımız lastikler saçımızdayken aniden parçalanıp kendi kendine kopuyordu. Hiçbir zorlama ya da germe olmadan…Özel bir yerde yanınızda yedek toka olmadan saçınız bozulduğunda nasıl zorluk çektiğimizi sizde bilirsiniz. Denediğimiz tokaların dayanıklılığını test ettiğimizde gerçekten memnun kaldık. Etkilendiğimiz en önemli kısımlardan biride tokayı çıkarırken saçlarımızın elimize gelmemesiyd