Ana içeriğe atla

Chamos ile Sivilce ve Sivilce İzlenize Savaş Açın




 Sizlerin de en az bizim kadar sevdiği Kore'nin cilt bakım markalarından biri olan Chamos’u size daha yakından tanıtmak istiyoruz.  

Markamız Chamos, sivilce ve sivilce lekelerine karşı ürünleriyle bu şekilde problemleri olan kişilere hitap etmektedir.  

Markamızın ürünlerinden daha iyi sonuç alabilmeniz için ürünlerin nasıl kullanılması gerektiğini bir de bizden dinleyin istedik.  

Önemli Hatırlatma: Cilt bakım ürünleri her ciltte farklı etki edebilir. Bunu cilt tipiniz, beklentileriniz, cilt problemleriniz ve birlikte kullandığınız ürünlerdeki etken hammaddeler etkileyebilir. Tüm cilt bakım ürünlerini düzenli kullanmanız daha doğru şekilde etki almanızı sağlar. 



Chamos Trouble Skin Solution Magic Powder



Ürün Özellikleri:  Cilt problemlerinizi, lekelerinizi veya ciltteki fazla sebumu gidermeye ve yatıştırmaya yardımcı olan bölgesel bakım sağlayan cilt bakım ürünüdür.


Kullanım ve detaylar için tıklayınız. 




Chamos Repair Cica Centella Cream  

 


Ürün Özellikleri:  %60 Centella suyu ve Centellanınn diğer türevleri olan asiaticoside, madecassic acid, asiatic acid içeriyor. Bu ekstraktlar sayesinde cildiniz sivilceler yada hassasiyetten oluşan kızarıklıkları sakinleştiren nemlendirici kremdir.  


Kullanım ve detaylar için tıklayınız.


Set Halinde Kullanım

Problemli bölgeye Chamos Trouble Solution Magic Powder’ı toz ve solüsyon kısmı birbirinde ayrışmış haldeyken kulak çubuğu yardımıyla uygulayın ve uyuyun.

Ertesi gün cildinizi temizledikten sonra kuru bir havlu ile kurulayın.

Cilt problemleriniz kalma leke ve izlere etki edebilmesi için Chamos Repair Cica Centella Cream’i ince bir tabaka halinde tüm yüzünüze ya da sadece sorunlu olan bölgelere uygulayın ve cildinizin emmesini bekleyin.


Set halinde satın alarak hem sivilcelerinizden hızlı ve etkili bir şekilde kurtulabilir hemde daha uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz.






Blogger Yorumları



 


Trendyol Yorumları

Chamos Repair Cica Centella Krem



Chamos Trouble Skin Solution Magic Powder



Q &A


Q: Chamos Repair Cica Centella Krem cilt rengimi açar mı?  Sivilce söndürür mü?

A: Chamos krem sakinleştirici ve onarıcı bir kremdir. İçerisindeki niacinamide düzenli kullanımda lekelerinize etki edebilir fakat renk açmaz. Sivilcelerinize direkt etki etmese de zamanla cilt iyileşmesine katkı sağlar.


Q: Chamos Repair Cica Centella Kremi hangi cilt tipleri kullanabilir?

A: Tüm cilt tiplerine uygundur. Sadece yağlı ciltlerin spot olarak yada kış ayların kullanılması önerilir.


Q: Chamos Repair Cica Centella Krem günlük kullanıma uygun mudur?

A: Günlük kullanıma uygdur fakat cildinizin ihtiyacına ve verdiği reaksiyona göre kullanmalısınız.


Q: Chamos Trouble Skin Solution Magic Powder bir günde sivilcemi geçirir mi?

A: Sivilce türüne ve durumuna göre etki süresi değişebilir.


Q: Chamos Trouble Skin Solution Magic Powder sivilce lekelerime iyi gelir mi?

A: İçerisindeki etken maddeler sayesinde lekelere etki ettiği belirtilmiştir fakat lekenizin yoğunluğuna göre değişebilir.


Q: Chamos Repair Cica Centella Krem ve Trouble Skin Solution Magic Powder'ı mutlaka birlikte mi kullanmalıyım?

A: Birlikte kullanmanız sivilce, akne ve lekelerine daha hızlı etki edebilir fakat tek tek de kullanabilirsiniz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cica Centella Kremler Hangileridir? Cica Centella Asiatica Ne İşe Yarar?

 Sıkça aldığımız sorulardan biride cica centella hammaddesi içeren ürünlerimizin hangileri olduğudur. Bu yüzden sizi ufak bir yazı ile bilgilendirelim istedik. Peki nedir bu Cica Centella? Öncelikle Centella asiatica, çiçekli bitki ailesi Apiaceae'de otsu, çok yıllık bir bitkidir. Asya'daki sulak alanlara özgüdür. Mutfakta sebze ve şifalı bitki olarak kullanılır. Kısa bir süre öncede iyileştirici ve şifalı etkisini bildikleri için ilaç ve kozmetik ham madelerinde önemli bir rol almaya başlamıştır. Cica Centella aynı zamanda Gotu Kola veya Tiger Grass olarakta adlandırılabilir. Cica kelimesi latince olarak yara anlamına da gelmektedir. Centella Asiatica bitkisinin içeriğindeki en etkin maddeler; madecossoside, asiaticoside, asiatic acid ve madecassic acid'tir. Bu maddelerin temel amacı yatıştırma ve iyileştirmedir. Yara ve yanık izi tedavilerinde yıllardır kullanılmaktadır. Ayrıca antiageing, cilt bariyeri güçlendirme ve nemlendirme özellikleri vardır. Antioksidan bir bitkid

Nasıl İnce Lastik Toka( Saç Tokası) Satmaya Karar Verdik :)

Kore’den gelen tüm kozmetik ürünlerini şirket çalışanları olarak bizzat kendimiz deneyimleyip, sadece memnun olduğumuz ürünleri getirdiğimizi biliyorsunuzdur. Bir gün şirket sahibimiz elinde lastik tokalarla gelip bizden denememizi ve normalde kullandığımız lastik tokalardan farkını söylememizi istedi. Cilt bakımları ürünleri denemeye alıştığımız için şaşırsakta hemen denemeyi kabul ettik. Sonuçta hangi kadının tokaya ihtiyacı yok ki ama değil mi? :) Kullandığımızda deneyimlediğimiz şeyler ise gerçekten sıradan gördüğümüz lastik tokalardan çok çok farklıydı. Diğer yerlerden satın alıp kullandığımız lastikler saçımızdayken aniden parçalanıp kendi kendine kopuyordu. Hiçbir zorlama ya da germe olmadan…Özel bir yerde yanınızda yedek toka olmadan saçınız bozulduğunda nasıl zorluk çektiğimizi sizde bilirsiniz. Denediğimiz tokaların dayanıklılığını test ettiğimizde gerçekten memnun kaldık. Etkilendiğimiz en önemli kısımlardan biride tokayı çıkarırken saçlarımızın elimize gelmemesiyd

CİLT TİPİ TESTİ

Merhaba Aşağıdaki sorulara verdiğiniz cevaplara uygun olan ok'ları takip ederek cilt tipinizin hangi gruba ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki linklerden cilt tipinize uygun bakım rutini ve  Limonian’ın tavsiye ettiği ürünlere ulaşabilirsiniz.