Ana içeriğe atla

D ’Alba Ürünleri İle İki Aşamada Etkili Cilt Bakımı!

Beyaz Trüf Mantarı Mucizesiyle Tanışalım!


Cildinizde gün içinde biriken kiri, makyajı ve güneş kremini temizlemek için artık tek bir ürün yeterli. D’Alba White Truffle Return Oil Cream Cleanser ile tek adımda etkili temizlik sizinle.

Temizlik adımının ardından ise cildinizi beslemek, nemlendirmek ve canlılık kazandırmak için White Truffle Vital Spray Serum vazgeçilmeziniz olacak.

1. ADIM

D’Alba White Truffle Return Oil Cream Cleanser



Güneş kremini, cilt makyajını, dudak ve göz makyajını cildinizden arındırmak için çift aşamalı temizlik yerine tek aşamada tertemiz bir cilde sahip olmak ister misiniz?

D’Alba White Truffle Return Oil Cream Cleanser krem-yağ formu ve köpüğe dönüşen yapısı sayesinde tek ürünle etkili bir cilt temizliği yapmanızı sağlıyor.


Ürün birbirinden eşsiz 8 yağ içeriği ile cildinizi beslerken aynı zamanda siyah noktalar ile de savaşır.


İçeriğinde bulunan beyaz trüf mantarı ile cildinizi besler ve nemlendirir.


White Truffle (Beyaz Trüf Mantarı)

Tüm d’Alba markalı ürünlerde, İtalya’nın Alba şehrinde yetiştirilen ve çok nadir bulunan ünlü Beyaz Trüf Mantarı kullanılır. Bu eşsiz ve değerli mantar, içerdiği zengin mineraller ve besinlerle cildi bol miktarda besler ve nemlendirir.


Nasıl Kullanılır?

Kuru elinize 2-3 pompa ürün aldıktan sonra tüm yüzünüze nazikçe masaj yaparak uygulayın. Makyajlı ya da makyajsız yüze uygulayabilirsiniz.

Ellerinizi ıslatın ve yüzünüze nazikçe masaj yapmaya devam edin. Bu hareket cildinizdeki temizleyicinin köpürmesini sağlayacaktır.

Gözeneklerinizin ya da fazla sebumun olduğu bölgelere daha çok özen gösterebilirsiniz.

Cildinizi ılık su ile durulayın.


2.ADIM

D’alba White Truffle Vital Spray Serum


İtalya’nın Alba Şehrinde Yetişen 

Beyaz Trüf Mantarı Mucizesi Sizlerle!

Beyaz trüf mantarı, b3 vitamini açısından zengin, antioksidan değeri yüksek bir içeriktir. Bu eşsiz mantar, içerdiği mineral ve besinlerle cildinizi derinlemesine nemlendirir. Aynı zamanda bu mantar yaşlanma karşıtı etkileriyle de dikkat çeker.

 White Truffle Vital Spray Serum, Kiraz çiçeği özü, gül ve sardunya yağları ile cildinizi canlandırır, sağlıklı bir görünüm elde etmenizi sağlar. 

İçeriğinde bulunan kuşburnu yağı, A, D ve E vitaminleri içerir. Zengin bir omega 3 kaynağıdır. Bu sayede cildi onarır ve yenilenmesini hızlandırır.

Muhteşem içeriklerle formüle edilen bu serum, cildinizi ihtiyacı olan neme ve sakinliğe kavuşturur.


Nasıl Kullanılır?

1- Yüzünüzü d’Alba White Truffle Return Oil Cream Cleanser ile yıkayın ve kurulayın.

2- Çift fazlı serumunuzu çalkalayarak homojen hale getirin.

3- Dilerseniz temiz cildinize direkt olarak, dilerseniz bakım rutininizin serum aşamasında uygulayın.

Ürünle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cica Centella Kremler Hangileridir? Cica Centella Asiatica Ne İşe Yarar?

 Sıkça aldığımız sorulardan biride cica centella hammaddesi içeren ürünlerimizin hangileri olduğudur. Bu yüzden sizi ufak bir yazı ile bilgilendirelim istedik. Peki nedir bu Cica Centella? Öncelikle Centella asiatica, çiçekli bitki ailesi Apiaceae'de otsu, çok yıllık bir bitkidir. Asya'daki sulak alanlara özgüdür. Mutfakta sebze ve şifalı bitki olarak kullanılır. Kısa bir süre öncede iyileştirici ve şifalı etkisini bildikleri için ilaç ve kozmetik ham madelerinde önemli bir rol almaya başlamıştır. Cica Centella aynı zamanda Gotu Kola veya Tiger Grass olarakta adlandırılabilir. Cica kelimesi latince olarak yara anlamına da gelmektedir. Centella Asiatica bitkisinin içeriğindeki en etkin maddeler; madecossoside, asiaticoside, asiatic acid ve madecassic acid'tir. Bu maddelerin temel amacı yatıştırma ve iyileştirmedir. Yara ve yanık izi tedavilerinde yıllardır kullanılmaktadır. Ayrıca antiageing, cilt bariyeri güçlendirme ve nemlendirme özellikleri vardır. Antioksidan bir bitkid

Nasıl İnce Lastik Toka( Saç Tokası) Satmaya Karar Verdik :)

Kore’den gelen tüm kozmetik ürünlerini şirket çalışanları olarak bizzat kendimiz deneyimleyip, sadece memnun olduğumuz ürünleri getirdiğimizi biliyorsunuzdur. Bir gün şirket sahibimiz elinde lastik tokalarla gelip bizden denememizi ve normalde kullandığımız lastik tokalardan farkını söylememizi istedi. Cilt bakımları ürünleri denemeye alıştığımız için şaşırsakta hemen denemeyi kabul ettik. Sonuçta hangi kadının tokaya ihtiyacı yok ki ama değil mi? :) Kullandığımızda deneyimlediğimiz şeyler ise gerçekten sıradan gördüğümüz lastik tokalardan çok çok farklıydı. Diğer yerlerden satın alıp kullandığımız lastikler saçımızdayken aniden parçalanıp kendi kendine kopuyordu. Hiçbir zorlama ya da germe olmadan…Özel bir yerde yanınızda yedek toka olmadan saçınız bozulduğunda nasıl zorluk çektiğimizi sizde bilirsiniz. Denediğimiz tokaların dayanıklılığını test ettiğimizde gerçekten memnun kaldık. Etkilendiğimiz en önemli kısımlardan biride tokayı çıkarırken saçlarımızın elimize gelmemesiyd

CİLT TİPİ TESTİ

Merhaba Aşağıdaki sorulara verdiğiniz cevaplara uygun olan ok'ları takip ederek cilt tipinizin hangi gruba ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki linklerden cilt tipinize uygun bakım rutini ve  Limonian’ın tavsiye ettiği ürünlere ulaşabilirsiniz.