Ana içeriğe atla

Güzellik Merkezine Gidemediği İçin Cilt Bakımı Evde Yapmak İsteyenlere Limonian'ın Tavsiyeleri

Korona Virüsü nedeniyle bir çok sosyal alan kapatılmış durumda buna güzellik merkezleri ya da kuaförlerde dahil. Bu durumdayken üstelik evde zamanımızda çokken cilt ve vücut bakımımızı aksatmamamız gerekiyor.

Bizde evinizin konforunda güzellik merkezi bakımını yaşatmak için Limonian olarak tavsiye ettiğimiz ürünlerle setler hazırladık.



Yüz Bakım Seti



1. Luke Hydrogel Eye Patch Anti-Wrinkle&Collagen

Kırşıklık Karşıtı ve Kolajen İçeren Hidrojel Göz Altı Maskesi

Cildimizin en hassas bölgelerinden olan gözaltı bölgesi bu dönemde daha da hassas olacaktır. Bu dönemde gerekli nem takviyesini gözaltı maskeleriyle sağlayabilirsiniz. Luke Hydrogel Eye Patch göz çevresini nemlendirir, içeriğindeki kolajen sayesinde kırışıklık bakımı sağlar.



2. Luke Charcoal Nose Cleasing Strip

Kömür Tozu İçeren Siyah Nokta Temizleyici Burun Bandı

Maske takmaktan dolayı burun çevremiz hava almak ve nefesimizden dolayı ekstra nemlenir. Bu durum kirle ve makyaj kalıntılarıyla birleşerek siyah nokta oluşumuna neden olabilir. Luke Charcoal Nose Cleansing Strip ile kısa sürede siyah noktalarınızdan kurtulabilirsiniz.




3. Petitfee Gold Neck Pack

Nemlendirici ve Sıkılaştırıcı Boyun Maskesi

Yüz Bakımını sağlarken boyun bakımını da atlamamamız gerekiyor. Cildimizin her bölgesine nem takviyesi yapmamız önemli bir adım. Bunun için en iyi ürünümüz Petitfee Gold Neck Pack'i tercih edebilirsiniz.



4. Mjcare Ginseng Essence Mask

Ginseng Özlü Besleyici ve Esneklik Kazandırıcı Yüz Maskesi

Yüzümüzü temiz tutmanın yanında nemlendirmek ve bakım yapmakta korona virüsü döneminde son derece önemlidir. Mjcare Ginseng Essence Mask ile cildinizi besleyebilir, nemlendirebilir ve canlılık kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Kullanım Önerileri




Cildinizi temizledikten sonra göz çevrenize uygun şekilde yerleştirerek Luke Hydrogel Eye Patch'i 20-30 dakika bekletmeniz göz altı ve göz çevrenizin yeterli besinleri ve nemi almasına yardımcı olacaktır.


Luke Charcol Nose Cleansing Strip'i kuru burnunuza uygulayın ve üzerini su yada mist ile nemlendirin. 15-20 dakika beklettikten sonra aşağıdan yukarıya doğru çekerek çıkartın. Burnunuzdaki siyah noktaların yok olduğunu göreceksiniz.


Petitfee Gold Neck Pack'i boyun veya dekolte bölgesinde 20 dakika kadar bekletmeniz yeterli olacaktır. Cildinizin ihtiyacı olan nem desteğini bu maske sağlayacaktır.



Mjcare Ginseng Essence Mask'ı yüzümüze uygun şekilde yerleştirerek 15-20 dakika bekletmemiz cildimizin ihtiyacı olan nemi ve besinleri almasında yeterli olacaktır.


Tek Satın Almak İstiyorsanız Ürün İsmine Tıklayınız!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cica Centella Kremler Hangileridir? Cica Centella Asiatica Ne İşe Yarar?

 Sıkça aldığımız sorulardan biride cica centella hammaddesi içeren ürünlerimizin hangileri olduğudur. Bu yüzden sizi ufak bir yazı ile bilgilendirelim istedik. Peki nedir bu Cica Centella? Öncelikle Centella asiatica, çiçekli bitki ailesi Apiaceae'de otsu, çok yıllık bir bitkidir. Asya'daki sulak alanlara özgüdür. Mutfakta sebze ve şifalı bitki olarak kullanılır. Kısa bir süre öncede iyileştirici ve şifalı etkisini bildikleri için ilaç ve kozmetik ham madelerinde önemli bir rol almaya başlamıştır. Cica Centella aynı zamanda Gotu Kola veya Tiger Grass olarakta adlandırılabilir. Cica kelimesi latince olarak yara anlamına da gelmektedir. Centella Asiatica bitkisinin içeriğindeki en etkin maddeler; madecossoside, asiaticoside, asiatic acid ve madecassic acid'tir. Bu maddelerin temel amacı yatıştırma ve iyileştirmedir. Yara ve yanık izi tedavilerinde yıllardır kullanılmaktadır. Ayrıca antiageing, cilt bariyeri güçlendirme ve nemlendirme özellikleri vardır. Antioksidan bir bitkid

CİLT TİPİ TESTİ

Merhaba Aşağıdaki sorulara verdiğiniz cevaplara uygun olan ok'ları takip ederek cilt tipinizin hangi gruba ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki linklerden cilt tipinize uygun bakım rutini ve  Limonian’ın tavsiye ettiği ürünlere ulaşabilirsiniz.  

Nasıl İnce Lastik Toka( Saç Tokası) Satmaya Karar Verdik :)

Kore’den gelen tüm kozmetik ürünlerini şirket çalışanları olarak bizzat kendimiz deneyimleyip, sadece memnun olduğumuz ürünleri getirdiğimizi biliyorsunuzdur. Bir gün şirket sahibimiz elinde lastik tokalarla gelip bizden denememizi ve normalde kullandığımız lastik tokalardan farkını söylememizi istedi. Cilt bakımları ürünleri denemeye alıştığımız için şaşırsakta hemen denemeyi kabul ettik. Sonuçta hangi kadının tokaya ihtiyacı yok ki ama değil mi? :) Kullandığımızda deneyimlediğimiz şeyler ise gerçekten sıradan gördüğümüz lastik tokalardan çok çok farklıydı. Diğer yerlerden satın alıp kullandığımız lastikler saçımızdayken aniden parçalanıp kendi kendine kopuyordu. Hiçbir zorlama ya da germe olmadan…Özel bir yerde yanınızda yedek toka olmadan saçınız bozulduğunda nasıl zorluk çektiğimizi sizde bilirsiniz. Denediğimiz tokaların dayanıklılığını test ettiğimizde gerçekten memnun kaldık. Etkilendiğimiz en önemli kısımlardan biride tokayı çıkarırken saçlarımızın elimize gelmemesiyd