Ana içeriğe atla

Sivilce Oluşumunu Önlemek İçin Limonian'ın Tavsiyeleri


Korona Virüsünden kendimizi korumak için uzun süre maske takmak zorunda kalıyoruz. Maske kullanırken nefesimizden dolayı maskenin içi nemleniyor. Bu durum kir, ter ve makyaj kalıntıları ile birleşince gözenekler tıkanıp sivilce oluşumuna zemin hazırlanmış oluyor. 

Bu sorunları yaşamamanız için Limonian olarak önerdiğimiz ürünlerle setler hazırladık.



Sivilce Önleyici Set



1.Seohwabi Volcanic Ash Pore Cleansing Foam

Volkanik Kil İçeren Gözenek Bakımı İçin Köpük Temizleyici

Bu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey cildimizi temiz tutmaktır. Gözenekleri temizleyerek sivilce oluşumu önlemeye yardımcı olur.


2.Seohwabi Volcanic Ash Pore Mask Pack

Volkanik Kil İçeren Gözenek Bakımı İçin Kil Maskesi

Havasız kalan cildimize bakım yapmanın en iyi yolu kil maskesi yapmaktır. Tıkanan gözenekleri açar ve cildin doğal yağ-nem dengesine kavuşmasına yardımcı olur.



3. Chamos Repair Cica Centella Cream


Sivilceli ve Hassas Ciltler İçin Cilt Bariyeri Güçlendirici Nemlendirici Krem

Cildimiz hava alamadığı için özellikle cilt bariyerini koruyan ürünler kullanmamız gerekiyor. %65 Centella Asiatica içeren bu ürün cilt bariyerini korur cildinizi dinlendirir ve nemlendirir.


Kullanım Önerileri



Cildinizi Seohwabi Volcanic Ash Pore Cleansing Foam ile temizleyiniz. Gözeneklerinizin ve cildinizin nasıl temizlendiğini kullandığınız ilk andan itibaren hissedebilirsiniz.



Kuruladıktan sonra isterseniz maske taktığınızda havasız kalan bölgelere isterseniz tüm yüzünüze Seohwabi Volcanic Ash Pore Mask Pack'i uygulayınız.



Son olarak Chamos Repair Cica Centella Creami ister bölgesel olarak isterseniz tüm yüzünüze uygulayabilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm nemi bu kremle sağlayabilirsiniz.

Bu seti uygun fiyata satın almak için tıklayınız!

Tek satın almak istiyorsanız ürün ismine ya da görseline tıklayınız!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cica Centella Kremler Hangileridir? Cica Centella Asiatica Ne İşe Yarar?

 Sıkça aldığımız sorulardan biride cica centella hammaddesi içeren ürünlerimizin hangileri olduğudur. Bu yüzden sizi ufak bir yazı ile bilgilendirelim istedik. Peki nedir bu Cica Centella? Öncelikle Centella asiatica, çiçekli bitki ailesi Apiaceae'de otsu, çok yıllık bir bitkidir. Asya'daki sulak alanlara özgüdür. Mutfakta sebze ve şifalı bitki olarak kullanılır. Kısa bir süre öncede iyileştirici ve şifalı etkisini bildikleri için ilaç ve kozmetik ham madelerinde önemli bir rol almaya başlamıştır. Cica Centella aynı zamanda Gotu Kola veya Tiger Grass olarakta adlandırılabilir. Cica kelimesi latince olarak yara anlamına da gelmektedir. Centella Asiatica bitkisinin içeriğindeki en etkin maddeler; madecossoside, asiaticoside, asiatic acid ve madecassic acid'tir. Bu maddelerin temel amacı yatıştırma ve iyileştirmedir. Yara ve yanık izi tedavilerinde yıllardır kullanılmaktadır. Ayrıca antiageing, cilt bariyeri güçlendirme ve nemlendirme özellikleri vardır. Antioksidan bir bitkid

CİLT TİPİ TESTİ

Merhaba Aşağıdaki sorulara verdiğiniz cevaplara uygun olan ok'ları takip ederek cilt tipinizin hangi gruba ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki linklerden cilt tipinize uygun bakım rutini ve  Limonian’ın tavsiye ettiği ürünlere ulaşabilirsiniz.  

Nasıl İnce Lastik Toka( Saç Tokası) Satmaya Karar Verdik :)

Kore’den gelen tüm kozmetik ürünlerini şirket çalışanları olarak bizzat kendimiz deneyimleyip, sadece memnun olduğumuz ürünleri getirdiğimizi biliyorsunuzdur. Bir gün şirket sahibimiz elinde lastik tokalarla gelip bizden denememizi ve normalde kullandığımız lastik tokalardan farkını söylememizi istedi. Cilt bakımları ürünleri denemeye alıştığımız için şaşırsakta hemen denemeyi kabul ettik. Sonuçta hangi kadının tokaya ihtiyacı yok ki ama değil mi? :) Kullandığımızda deneyimlediğimiz şeyler ise gerçekten sıradan gördüğümüz lastik tokalardan çok çok farklıydı. Diğer yerlerden satın alıp kullandığımız lastikler saçımızdayken aniden parçalanıp kendi kendine kopuyordu. Hiçbir zorlama ya da germe olmadan…Özel bir yerde yanınızda yedek toka olmadan saçınız bozulduğunda nasıl zorluk çektiğimizi sizde bilirsiniz. Denediğimiz tokaların dayanıklılığını test ettiğimizde gerçekten memnun kaldık. Etkilendiğimiz en önemli kısımlardan biride tokayı çıkarırken saçlarımızın elimize gelmemesiyd